SignPlantation | Portfolio Categories Belettering
156
archive,tax-portfolio_category,term-belettering,term-156,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

“Ode aan Immetje” – Muurgedicht

Zaterdag 8-5-2017 heeft burgemeester Pauline Krikke samen met Immetje een muurgedicht onthuld in de Wassenaarsestraat op Scheveningen.

Mevrouw Emma Moen-Knoester, beter bekend als Immetje, is een van de meest bekende schrijfsters uit Scheveningen. Sinds 1992 verschenen maar liefst zeven boeken met haar werk.

Als ode aan haar is het muurgedicht ‘Mên durrep Scheveninge’ in dialect op de muur aangebracht.

Freshii

In opdracht van Culinova verzorgde we de signing en lichtreclame bij Freshii Den Haag.

Big Burger – Raambelettering en Gevelletters

In samenwerking met MaaikeMedia die het ontwerp maakte, hebben we de raambelettering bij Big Burger verzorgd.
Ook leverde we gevelletters van cortenstaal, waar vervolgens een lichtreclame van is gemaakt.

Noordzee Boerderij – Belettering Boeien

Stichting Noordzeeboerderij is de aanjager van de Nederlandse zeewiersector. De belettering op hun boeien moet tegen de extreme omstandigheden op zee bestand zijn. Zo maakte wij deze high-tack stickers voor ze met extra kleefkracht en een beschermend laminaat.

Rotsvast Makelaars – Signage

Voor Rotsvast makelaars verzorgde we diversen reclame uitingen en designtoepassingen in hun nieuwe huisstijl. Dit deden we voor de filialen in Den Haag, Delft en Utrecht.

Albatros Hengelsport – Signage

Gevelletters verlijmd op gefreesd, glashelder acrylaat, raambelettering door middel van etched glass en full color prints. We verzorgde het hele pakket bij Albatros Hengelsport in Scheveningen.

Historisch Informatie Punt – HIP Meubel

Interactief meubel van Historisch Informatie Punt, volledig bekleed en voorzien van signing. Ze zijn te vinden bij Bibliotheek Spui, Escamp, Segbroek en Loosduinen.

Flexcafé – Coffee Cruisers

Als vaste Signmaker/leverancier van FlexCafé voorzorgen wij al het reclame, zoals het complete wagen park, beursstands, koffiemachines en nog vele andere projecten.
Zo ook die Coffee Cruisers; een mobile barista bar, geheel zelfvoorzienend.
Wij wrappen deze regelmatig in voor speciale events of beurzen.

Office2Enjoy – Interfisc

In opdracht van en in samenwerking met Office2Enjoy, hebben we een aantal visuals vervaardigd en aangebracht in dit door Office2Enjoy prachtig ingerichte kantoorpand van Interfisc in België.

Havenpaleis – Signplan

Bij de bouw van het Havenpaleis zijn wij gevraagd de lichtreclame, visuals en een aantal interieur prints te realiseren.
Zo hebben we voor de complete eerste etage de vloer geprint met steigerhout zonder herhalingen zoals je vaak bij patronen ziet.
Deze prints zijn daarna met een epoxy ingegoten.
Ook het logo bij de entree is zo vervaardigd en hebben we onder andere wallgraphics, lichtbak prints en een lichtreclame op het dak geleverd.