SignPlantation | Portfolio Categories Decor
196
archive,tax-portfolio_category,term-decor,term-196,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vestia – Zeemeeuw 2 trappenhuis

In Duindorp bij het appartementencomplex Zeemeeuw 2 kleedde we het trappenhuis aan met prachtige foto’s van de omgeving.

Vestia – Aankleding entreehallen

In Duindorp bij het appartementencomplex Zeemeeuw 1 kleedde we de entreehallen aan met prachtige foto’s van de omgeving. Onder anderen met een foto van fotograaf Arnaud Roelofsz.

Studio Duel – Pilaren

In opdracht van Studio Duel produceerde we deze licht gewicht pilaren, gemaakt van een aluminium frame voorzien van peesdoeken met daarop het ontwerp van Studio Duel.

Urban Interest – Signage

In en om een pand in beheer van Urban Interest brachten wij diversen signage aan.
Zo brachten we een naadloos behang aan en maakte we de bel panelen weer netjes door nieuwe RVS front panelen te ontwikkelen.

Office2Enjoy – Hoffmann

In opdracht van en in samenwerking met Office2Enjoy, hebben we de deuren bij het Hoffmann in Almere aangekleed met fleurige prints. Alle wc units kregen een eigen thema.

Herstel Franse poort – Kees van der Vlies

Toen het schilderij “De Franse Poort” van schilder Kees van der Vlies door een najaarsstorm bijna van de muur af waaide, zijn we om ongelukken te voorkomen ten hulp geschoten.
We hebben het schilderij van de muur in de Stuurmanstraat veilig weten te verwijderen.
Helaas was het frame dermate beschadigd dat dit niet te herstellen was.
Ook op het schilderij dat in 2010 al eens gerestaureerd was, was er door een destijds aangebrachte vernislaag craquelé ontstaan. Er werd besloten dat het doek niet meer te redden viel. Maar nadat er vele reacties kwamen over het ontbreken van het schilderij, hebben we het doek dat we nog opgeslagen hadden in hoge resolutie gefotografeerd en compleet, digitaal gerestaureerd om vervolgens een nieuw doek te printen. Zo is het kunstwerk van Kees vereeuwigd en hangt hij weer keurig op z’n vertrouwde plekje.
En mocht deze in de toekomst aan vervanging toe zijn is dit nu een kwestie van een nieuwe printen.

Koninginnegracht 23 – Signing

In opdracht van J-K-D ( Jinne Kunststof Design ) verzorgde we diversen signing aan de Koninginnegracht 23.

Stadsdeelkantoor Scheveningen – Bankjes Keizerstraat

In opdracht van het stadsdeelkantoor Scheveningen plaatsten we het Panorama Mesdag op de rugleuning van de bankjes in de Keizerstraat. Na jaren in wind en weer te hebben gestaan, waren deze hoog nodig aan een opknap beurt toe.

Met zijn Panorama Mesdag aan de Zeestraat legde Hendrik Willem Mesdag (Groningen 1831 – Den Haag 1915) vanaf het Seinpostduin het dorp Scheveningen vast, zoals dat er in 1880 uitzag. Als dé zeeschilder van de Haagse School was hij verknocht aan de zee. Vrijwel dagelijks ging hij vanuit zijn huis aan de Laan van Meerdervoort naar Scheveningen. Hij deed dat vaak met de paardentram, die door de Keizerstraat reed en hier een halte had. Aan het strand bestudeerde hij de zee, bomschuit en vissers tot in de details. Deze bank staat dus op een historische plek, waar Mesdag menige voetstap heeft gezet. Zijn Panorama werd op de rugleuning van deze bank aangebracht in 2019, precies 150 jaar nadat Mesdag zich vestigde in Den Haag. Het Panorama Mesdag is sinds 1881 gevestigd aan de Zeestraat en is het oudste panorama ter wereld op de oorspronkelijke plek.

Koppelstokstraat – Muurfoto

Na de Menninckstraat was het aan ons om de Koppelstokstraat op te fleuren met een prachtige foto (Arnaud Roelofsz).
Deze werd eveneens op een lelijke tuinmuur geplaatst.

Appartementencomplex De Meerpaal – Wanddecoratie

Bij appartementencomplex De Meerpaal plaatsten we deze prachtige fotos (Dick Teske) op de wanden bij de entrees aan de Westduinweg en Zeesluisweg. De prints zijn aangebracht op krasvast, industrieel behang en bovendien compleet naadloos aangebracht. Het gedicht is een vervormbaar zelfklevend vinyl die op de structuur wand goed blijft hechten.

InfraData – Wanddecoratie

Bij InfraData in Leiden verzorgde we de aankleding van een groot aantal wanden door middel van full-color geprint behang, dit geheel naadloos.

NL-ix – Neutral Peering Days 2018

In samenwerking met The MediaPlantation verzorgde we promotiemateriaal voor de Neutral Peering Days 2018 in het Kurhaus en Culpepper op Scheveningen.
Zo maakte we onder andere beachflags, een king-size achterwand met aan weerszijde een peesdoek en een bewegwijzeringspaal.