SignPlantation | Portfolio Categories Spandoek
202
archive,tax-portfolio_category,term-spandoek,term-202,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Studio Duel – Pilaren

In opdracht van Studio Duel produceerde we deze licht gewicht pilaren, gemaakt van een aluminium frame voorzien van peesdoeken met daarop het ontwerp van Studio Duel.

Herstel Franse poort – Kees van der Vlies

Toen het schilderij “De Franse Poort” van schilder Kees van der Vlies door een najaarsstorm bijna van de muur af waaide, zijn we om ongelukken te voorkomen ten hulp geschoten.
We hebben het schilderij van de muur in de Stuurmanstraat veilig weten te verwijderen.
Helaas was het frame dermate beschadigd dat dit niet te herstellen was.
Ook op het schilderij dat in 2010 al eens gerestaureerd was, was er door een destijds aangebrachte vernislaag craquelé ontstaan. Er werd besloten dat het doek niet meer te redden viel. Maar nadat er vele reacties kwamen over het ontbreken van het schilderij, hebben we het doek dat we nog opgeslagen hadden in hoge resolutie gefotografeerd en compleet, digitaal gerestaureerd om vervolgens een nieuw doek te printen. Zo is het kunstwerk van Kees vereeuwigd en hangt hij weer keurig op z’n vertrouwde plekje.
En mocht deze in de toekomst aan vervanging toe zijn is dit nu een kwestie van een nieuwe printen.

NL-ix – Neutral Peering Days 2018

In samenwerking met The MediaPlantation verzorgde we promotiemateriaal voor de Neutral Peering Days 2018 in het Kurhaus en Culpepper op Scheveningen.
Zo maakte we onder andere beachflags, een king-size achterwand met aan weerszijde een peesdoek en een bewegwijzeringspaal.

Curvature – New logo

Nadat wij anderhalf jaar geleden alle visuals bij Curvature verzorgden,
veranderde zij na een fusering hun huisstijl. Hiernaast ziet u het resultaat.

Roelvis – Verkoopwagen

Met behulp van de haarscherpe foto’s van fotograaf Dick Teske konden we een prachtige huisstijl neerzetten en deze gigantische verkoopwagen voorzien van een levendige print. Ook banners, vlaggen en vistonnen werden ervan voorzien.

ATTRAVERSO – Huisstijl en complete signplan

Na eerder voor Eetcafe de Groes het logo van het Proeflokaal te hebben ontworpen en uitgevoerd als gevelreclame, vroegen de eigenaren ons dit ook te doen voor hun nieuwe Pizzeria / Gelateria  genaamd “ATTRAVERSO”. Onder andere wrapte we de meterkast bij de entree, we ontwierpen en leverden stalen barfronten, 3D letters voor op de living-wall tot aan de taplens aan toe voorzien van een op maat gemaakte doming sticker. Zie hiernaast het resultaat.

VAPR – Signing

Bij VAPR in Amsterdam brachten we diversen design- en reclame uitingen aan.