SignPlantation | Portfolio Categories Wanddecoratie
130
archive,tax-portfolio_category,term-wanddecoratie,term-130,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Office2Enjoy – Hoffmann

In opdracht van en in samenwerking met Office2Enjoy, hebben we de deuren bij het Hoffmann in Almere aangekleed met fleurige prints. Alle wc units kregen een eigen thema.

Herstel Franse poort – Kees van der Vlies

Toen het schilderij “De Franse Poort” van schilder Kees van der Vlies door een najaarsstorm bijna van de muur af waaide, zijn we om ongelukken te voorkomen ten hulp geschoten.
We hebben het schilderij van de muur in de Stuurmanstraat veilig weten te verwijderen.
Helaas was het frame dermate beschadigd dat dit niet te herstellen was.
Ook op het schilderij dat in 2010 al eens gerestaureerd was, was er door een destijds aangebrachte vernislaag craquelé ontstaan. Er werd besloten dat het doek niet meer te redden viel. Maar nadat er vele reacties kwamen over het ontbreken van het schilderij, hebben we het doek dat we nog opgeslagen hadden in hoge resolutie gefotografeerd en compleet, digitaal gerestaureerd om vervolgens een nieuw doek te printen. Zo is het kunstwerk van Kees vereeuwigd en hangt hij weer keurig op z’n vertrouwde plekje.
En mocht deze in de toekomst aan vervanging toe zijn is dit nu een kwestie van een nieuwe printen.

Koppelstokstraat – Muurfoto

Na de Menninckstraat was het aan ons om de Koppelstokstraat op te fleuren met een prachtige foto (Arnaud Roelofsz).
Deze werd eveneens op een lelijke tuinmuur geplaatst.

Appartementencomplex De Meerpaal – Wanddecoratie

Bij appartementencomplex De Meerpaal plaatsten we deze prachtige fotos (Dick Teske) op de wanden bij de entrees aan de Westduinweg en Zeesluisweg. De prints zijn aangebracht op krasvast, industrieel behang en bovendien compleet naadloos aangebracht. Het gedicht is een vervormbaar zelfklevend vinyl die op de structuur wand goed blijft hechten.

InfraData – Wanddecoratie

Bij InfraData in Leiden verzorgde we de aankleding van een groot aantal wanden door middel van full-color geprint behang, dit geheel naadloos.

Stadsdeelkantoor/Bibliotheek Scheveningen – Plaatsing wandpanelen

Dinsdagmiddag is bij het Stadsdeelkantoor en de Bibliotheek aan de Scheveningseweg een muurschilderij onthuld van Willy Sluiter. Na de speeches van stadsdeeldirecteur Mendy van Veen en stadshoofd van de Bibliotheek Elise Penning mochten de vrouw en zoon van wijlen René van Ginneke het doek onthullen.

Bibliotheek Scheveningen heeft in 2017 een fraaie herinrichting gehad. Helaas was hierdoor geen plaats meer voor het wandvullende kunstwerk in de entree van de Bibliotheek en het Stadsdeelkantoor Scheveningen. De Bibliotheek heeft in overleg met het Stadsdeelkantoor een nieuwe bestemming gevonden voor het typisch Scheveningse tafereel, geschilderd door Willy Sluiter. Het paneel is weersbestendig gemaakt en heeft een mooie plek gekregen op de buitengevel bij de ingang.

Wijlen René van Ginneke was initiatiefnemer van de oorspronkelijke plaatsing van dit kunstwerk en heeft met zijn innemende persoonlijkheid en tomeloze inzet jarenlang bijzonder veel voor de Bibliotheek en voor Scheveningen betekend. De nieuwe plek van het schilderij is nu in dankbare herinnering aan René.

Menninckstraat – Wanddecoratie

Om de buurt op te vrolijken en de bewoners van de Menninckstraat te verlossen van het zicht op een lelijke tuinmuur, hebben we in opdracht van Stadsdeelkantoor Scheveningen hier een prachtige foto (gemaakt door Arnaud Roelofsz) op aangebracht. In de stromende regen was het aan stadsdeeldirecteur Mendy van Veen en bewoonster Corine Batenburg om de wanddecoratie te onthullen. Na de onthulling werd de onthulling verder gevierd met buurtbewoners in wijkcentrum De Mallemok.

Schoolstraat – Straatversiering

“Oog in oog met de Schoolstraat” het thema dat de Schoolstraat in Den Haag wat meer bij winkelend publiek onder de aandacht moet brengen.
Het is namelijk een leuk straatje, waar helaas makkelijk aan voorbij gelopen wordt.
In samenwerking met kunstenaar Freek (HOPPAH) Henkes werd de straat aangekleed, volledig in stijl van het thema,
waarbij zelfs een “illusie” in de vorm van twee ramen door ons werd aangebracht.

L.A. American Food – Wanddecoraties

Op de Markthof in het centrum van Den Haag bevind zich L.A. American Food.
We plaatsten hier een aantal sfeer foto’s van Los Angeles en het oude centrum van Den Haag op de wand.

De Reder Het Vervolg – Wanddecoraties

In De Reder 2 “Het Vervolg” aan de haven plaatsten we deze prachtige fotoafdrukken met satijn afwerking.
Hier werden foto’s van Dick Teske, Sandra Uittenbogaart en Rien Zimmerman (collectie Haagse Beeldbank) voor gebruikt.