SignPlantation | Portfolio Categories Wanddecoratie
130
archive,tax-portfolio_category,term-wanddecoratie,term-130,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Curvature – New logo

Nadat wij anderhalf jaar geleden alle visuals bij Curvature verzorgden,
veranderde zij na een fusering hun huisstijl. Hiernaast ziet u het resultaat.

De Reder – Wanddecoraties

In het Reder gebouw aan de haven leverde we voor diversen particulieren prachtige muurprints en wand decoratie als gesublimeerd aluminium.
Hier werden foto’s van Dick Teske, Peter van Bergen Henegouwen en Rob Blekkink voor gebruikt.

ATTRAVERSO – Huisstijl en complete signplan

Na eerder voor Eetcafe de Groes het logo van het Proeflokaal te hebben ontworpen en uitgevoerd als gevelreclame, vroegen de eigenaren ons dit ook te doen voor hun nieuwe Pizzeria / Gelateria  genaamd “ATTRAVERSO”. Onder andere wrapte we de meterkast bij de entree, we ontwierpen en leverden stalen barfronten, 3D letters voor op de living-wall tot aan de taplens aan toe voorzien van een op maat gemaakte doming sticker. Zie hiernaast het resultaat.

“Ode aan Immetje” – Muurgedicht

Zaterdag 8-5-2017 heeft burgemeester Pauline Krikke samen met Immetje een muurgedicht onthuld in de Wassenaarsestraat op Scheveningen.

Mevrouw Emma Moen-Knoester, beter bekend als Immetje, is een van de meest bekende schrijfsters uit Scheveningen. Sinds 1992 verschenen maar liefst zeven boeken met haar werk.

Als ode aan haar is het muurgedicht ‘Mên durrep Scheveninge’ in dialect op de muur aangebracht.

Zein Childcare – Logo aan moswand

Voor de nieuwe locatie “The Maples” van Zein Childcare in de Bomenbuurt verzorgde wij dit mooie RVS-look logo gemonteerd aan een moswand.

Freshii

In opdracht van Culinova verzorgde we de signing en lichtreclame bij Freshii Den Haag.

Karim Rekik – Logo tags / Wanddecoratie

Voor profvoetballer Karim Rekik maakte SignPlantation een logo van zijn initialen en rugnummer, daarvan maakte we plaatjes van RVS voor op meubels.
Ook de wanden in zijn penthouse werden aangepakt en verfraaid met mooie retoucheerde visuals.

Restaurant Farao – Wanddecoratie

Bij restaurant Farao in Scheveningen monteerde we deze schitterende foto’s van het Kurhaus en de pier op de wand.
(Foto’s Dick Teske ©)

Gemeente Den Haag – Muurdecoratie

Het project Muurgedichten is een initiatief van wethouder Rabin Baldewsingh. Hij wil de Haagse of vaderlandse historie en de hedendaagse glorie in mooie gedichten of uitspraken ‘vangen’. De opzet is dat in ieder stadsdeel een muurgedicht geplaatst gaat worden. Het gedicht is gekozen door de Scheveningers zelf: zij konden hun favoriete gedichten of uitspraken insturen en vanuit daar zijn er vijf gedichten geselecteerd en is er één winnaar gekozen.