SignPlantation | Portfolio Categories Wanddecoratie
130
archive,tax-portfolio_category,term-wanddecoratie,term-130,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

“Ode aan Immetje” – Muurgedicht

Zaterdag 8-5-2017 heeft burgemeester Pauline Krikke samen met Immetje een muurgedicht onthuld in de Wassenaarsestraat op Scheveningen.

Mevrouw Emma Moen-Knoester, beter bekend als Immetje, is een van de meest bekende schrijfsters uit Scheveningen. Sinds 1992 verschenen maar liefst zeven boeken met haar werk.

Als ode aan haar is het muurgedicht ‘Mên durrep Scheveninge’ in dialect op de muur aangebracht.

Zein Childcare – Logo aan moswand

Voor de nieuwe locatie “The Maples” van Zein Childcare in de Bomenbuurt verzorgde wij dit mooie RVS-look logo gemonteerd aan een moswand.

Freshii

In opdracht van Culinova verzorgde we de signing en lichtreclame bij Freshii Den Haag.

Karim Rekik – Logo tags / Wanddecoratie

Voor profvoetballer Karim Rekik maakte SignPlantation een logo van zijn initialen en rugnummer, daarvan maakte we plaatjes van RVS voor op meubels.
Ook de wanden in zijn penthouse werden aangepakt en verfraaid met mooie retoucheerde visuals.

Restaurant Farao – Wanddecoratie

Bij restaurant Farao in Scheveningen monteerde we deze schitterende foto’s van het Kurhaus en de pier op de wand.
(Foto’s Dick Teske ©)

Gemeente Den Haag – Muurdecoratie

Het project Muurgedichten is een initiatief van wethouder Rabin Baldewsingh. Hij wil de Haagse of vaderlandse historie en de hedendaagse glorie in mooie gedichten of uitspraken ‘vangen’. De opzet is dat in ieder stadsdeel een muurgedicht geplaatst gaat worden. Het gedicht is gekozen door de Scheveningers zelf: zij konden hun favoriete gedichten of uitspraken insturen en vanuit daar zijn er vijf gedichten geselecteerd en is er één winnaar gekozen.

Rotsvast Makelaars – Signage

Voor Rotsvast makelaars verzorgde we diversen reclame uitingen en designtoepassingen in hun nieuwe huisstijl. Dit deden we voor de filialen in Den Haag, Delft en Utrecht.

Geuzenwijk – Wandecoratie

Nadat we een lelijk elektriciteitshuisje hadden aangepakt op het sint Aldegondeplein, vroegen de buurtbewoners ons de lelijke beplating van een buurtruimte aan te pakken. We versierde deze met een oude foto van het plein, zo lijkt het met een beetje fantasie net alsof je door ramen terug in de tijd kijkt.

Office2Enjoy – Interfisc

In opdracht van en in samenwerking met Office2Enjoy, hebben we een aantal visuals vervaardigd en aangebracht in dit door Office2Enjoy prachtig ingerichte kantoorpand van Interfisc in België.