SignPlantation | Portfolio Categories Meubelbekleding
154
archive,tax-portfolio_category,term-meubelbekleding,term-154,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Studio Duel – Pilaren

In opdracht van Studio Duel produceerde we deze licht gewicht pilaren, gemaakt van een aluminium frame voorzien van peesdoeken met daarop het ontwerp van Studio Duel.

Urban Interest – Signage

In en om een pand in beheer van Urban Interest brachten wij diversen signage aan.
Zo brachten we een naadloos behang aan en maakte we de bel panelen weer netjes door nieuwe RVS front panelen te ontwikkelen.

Office2Enjoy – Hoffmann

In opdracht van en in samenwerking met Office2Enjoy, hebben we de deuren bij het Hoffmann in Almere aangekleed met fleurige prints. Alle wc units kregen een eigen thema.

Stadsdeelkantoor Scheveningen – Bankjes Keizerstraat

In opdracht van het stadsdeelkantoor Scheveningen plaatsten we het Panorama Mesdag op de rugleuning van de bankjes in de Keizerstraat. Na jaren in wind en weer te hebben gestaan, waren deze hoog nodig aan een opknap beurt toe.

Met zijn Panorama Mesdag aan de Zeestraat legde Hendrik Willem Mesdag (Groningen 1831 – Den Haag 1915) vanaf het Seinpostduin het dorp Scheveningen vast, zoals dat er in 1880 uitzag. Als dé zeeschilder van de Haagse School was hij verknocht aan de zee. Vrijwel dagelijks ging hij vanuit zijn huis aan de Laan van Meerdervoort naar Scheveningen. Hij deed dat vaak met de paardentram, die door de Keizerstraat reed en hier een halte had. Aan het strand bestudeerde hij de zee, bomschuit en vissers tot in de details. Deze bank staat dus op een historische plek, waar Mesdag menige voetstap heeft gezet. Zijn Panorama werd op de rugleuning van deze bank aangebracht in 2019, precies 150 jaar nadat Mesdag zich vestigde in Den Haag. Het Panorama Mesdag is sinds 1881 gevestigd aan de Zeestraat en is het oudste panorama ter wereld op de oorspronkelijke plek.

Feest aan zee

Precies 200 jaar geleden richtte Jacobus Pronk het eerste badhuis van Scheveningen op. Twee eeuwen later gaat het strand en stad voor de wind. Van Plein tot Pier biedt Den Haag zijn bezoekers in 2018 extra veel vertier. In samenwerking met Studio Duel leverden we diversen reclame uitingen die Feest aan zee onder de aandacht moeten brengen.

Catch – Kreeftenbak

Voor Catch by Simonis maakte we een nieuwe ombouw voor een kreeftenbak om deze volledig in stijl te maken.

Vispaleis – Belettering en Lichtreclame

Om een mooie nieuwe winkel neer te zetten werden we er in een vroeg stadium bij gehaald om de reclame en uitstraling te verzorgen van het nieuwe Vispaleis.
Voorzien van hoogwaardige folies, een lichtreclame en neon-look verlichting ziet het Vispaleis er prachtig uit en kunnen ze er weer jaren tegen aan in het bekende hoekje aan de 2e haven.

De Reder 2 – Keuken

In de keuken van een bewoner van de Reder 2 aan de haven van Scheveningen, plaatsen we deze prachtige foto van Dick Teske.

Bibliotheek Escamp – Seniorenhoek

Voor Bibliotheek Escamp paste een foto van Schapen toe aan de wand in de seniorenhoek.
Hiervoor moest de foto compleet bewerkt en verlengd worden zodat deze de hele muur besloeg.

Curvature – New logo

Nadat wij anderhalf jaar geleden alle visuals bij Curvature verzorgden,
veranderde zij na een fusering hun huisstijl. Hiernaast ziet u het resultaat.

ATTRAVERSO – Huisstijl en complete signplan

Na eerder voor Eetcafe de Groes het logo van het Proeflokaal te hebben ontworpen en uitgevoerd als gevelreclame, vroegen de eigenaren ons dit ook te doen voor hun nieuwe Pizzeria / Gelateria  genaamd “ATTRAVERSO”. Onder andere wrapte we de meterkast bij de entree, we ontwierpen en leverden stalen barfronten, 3D letters voor op de living-wall tot aan de taplens aan toe voorzien van een op maat gemaakte doming sticker. Zie hiernaast het resultaat.

Rederij Groen – Balie

In samenwerking met meubelmakerij Westerduin & Hoogenhout werd deze balie ontworpen en vervaardigd.
Het logo steek door de balie heen en wordt vanuit binnenin verlicht.