SignPlantation | Portfolio Categories Raambelettering
155
archive,tax-portfolio_category,term-raambelettering,term-155,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Innova energie – Reclame belettering

Om de bedrijfsnaam zichtbaar te maken aan het langsrijdende verkeer, brachten we deze reclame belettering op de buitenkant van de 5e en 6e etage aan.
De letters zijn maar liefst 1.85m hoog.

InfraData – Wanddecoratie

Bij InfraData in Leiden verzorgde we de aankleding van een groot aantal wanden door middel van full-color geprint behang, dit geheel naadloos.

Feest aan zee

Precies 200 jaar geleden richtte Jacobus Pronk het eerste badhuis van Scheveningen op. Twee eeuwen later gaat het strand en stad voor de wind. Van Plein tot Pier biedt Den Haag zijn bezoekers in 2018 extra veel vertier. In samenwerking met Studio Duel leverden we diversen reclame uitingen die Feest aan zee onder de aandacht moeten brengen.

Curvature – New logo

Nadat wij anderhalf jaar geleden alle visuals bij Curvature verzorgden,
veranderde zij na een fusering hun huisstijl. Hiernaast ziet u het resultaat.

ATTRAVERSO – Huisstijl en complete signplan

Na eerder voor Eetcafe de Groes het logo van het Proeflokaal te hebben ontworpen en uitgevoerd als gevelreclame, vroegen de eigenaren ons dit ook te doen voor hun nieuwe Pizzeria / Gelateria  genaamd “ATTRAVERSO”. Onder andere wrapte we de meterkast bij de entree, we ontwierpen en leverden stalen barfronten, 3D letters voor op de living-wall tot aan de taplens aan toe voorzien van een op maat gemaakte doming sticker. Zie hiernaast het resultaat.

Office2Enjoy – Interfisc

In opdracht van en in samenwerking met Office2Enjoy, hebben we een aantal visuals vervaardigd en aangebracht in dit door Office2Enjoy prachtig ingerichte kantoorpand van Interfisc in België.

Rederij Vrolijk – Gevelreclame

Voor Rederij Vrolijk verzorgde we de complete signing, waaronder raambelettering, gevelreclame en autobelettering.

Halo Jobbing – Signplan

Bij Halo Jobbing hebben we het kantoor opgevrolijkt door mooie wallgraphics te plaatsen.
En ook de raambelettering en gevelreclame is door ons gerealiseerd.

Havenpaleis – Signplan

Bij de bouw van het Havenpaleis zijn wij gevraagd de lichtreclame, visuals en een aantal interieur prints te realiseren.
Zo hebben we voor de complete eerste etage de vloer geprint met steigerhout zonder herhalingen zoals je vaak bij patronen ziet.
Deze prints zijn daarna met een epoxy ingegoten.
Ook het logo bij de entree is zo vervaardigd en hebben we onder andere wallgraphics, lichtbak prints en een lichtreclame op het dak geleverd.

Curvature – Signplan

Volledig bedrijfspand voorzien van visuals, belettering en 3d letters volgens het signplan.

DUO eten & drinken – Huisstijl

Huisstijl ontwerp van DUO eten & drinken.
Bestaande uit onder andere raambelettering, markies bedrukking en wallgraphics.