SignPlantation | Portfolio Categories Wanddecoratie
130
archive,tax-portfolio_category,term-wanddecoratie,term-130,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vestia – Zeemeeuw 2 trappenhuis

In Duindorp bij het appartementencomplex Zeemeeuw 2 kleedde we het trappenhuis aan met prachtige foto’s van de omgeving.

Vestia – Aankleding entreehallen

In Duindorp bij het appartementencomplex Zeemeeuw 1 kleedde we de entreehallen aan met prachtige foto’s van de omgeving. Onder anderen met een foto van fotograaf Arnaud Roelofsz.

Urban Interest – Signage

In en om een pand in beheer van Urban Interest brachten wij diversen signage aan.
Zo brachten we een naadloos behang aan en maakte we de bel panelen weer netjes door nieuwe RVS front panelen te ontwikkelen.

Office2Enjoy – Hoffmann

In opdracht van en in samenwerking met Office2Enjoy, hebben we de deuren bij het Hoffmann in Almere aangekleed met fleurige prints. Alle wc units kregen een eigen thema.

Herstel Franse poort – Kees van der Vlies

Toen het schilderij “De Franse Poort” van schilder Kees van der Vlies door een najaarsstorm bijna van de muur af waaide, zijn we om ongelukken te voorkomen ten hulp geschoten.
We hebben het schilderij van de muur in de Stuurmanstraat veilig weten te verwijderen.
Helaas was het frame dermate beschadigd dat dit niet te herstellen was.
Ook op het schilderij dat in 2010 al eens gerestaureerd was, was er door een destijds aangebrachte vernislaag craquelé ontstaan. Er werd besloten dat het doek niet meer te redden viel. Maar nadat er vele reacties kwamen over het ontbreken van het schilderij, hebben we het doek dat we nog opgeslagen hadden in hoge resolutie gefotografeerd en compleet, digitaal gerestaureerd om vervolgens een nieuw doek te printen. Zo is het kunstwerk van Kees vereeuwigd en hangt hij weer keurig op z’n vertrouwde plekje.
En mocht deze in de toekomst aan vervanging toe zijn is dit nu een kwestie van een nieuwe printen.

Koninginnegracht 23 – Signing

In opdracht van J-K-D ( Jinne Kunststof Design ) verzorgde we diversen signing aan de Koninginnegracht 23.

Koppelstokstraat – Muurfoto

Na de Menninckstraat was het aan ons om de Koppelstokstraat op te fleuren met een prachtige foto (Arnaud Roelofsz).
Deze werd eveneens op een lelijke tuinmuur geplaatst.

Appartementencomplex De Meerpaal – Wanddecoratie

Bij appartementencomplex De Meerpaal plaatsten we deze prachtige fotos (Dick Teske) op de wanden bij de entrees aan de Westduinweg en Zeesluisweg. De prints zijn aangebracht op krasvast, industrieel behang en bovendien compleet naadloos aangebracht. Het gedicht is een vervormbaar zelfklevend vinyl die op de structuur wand goed blijft hechten.

InfraData – Wanddecoratie

Bij InfraData in Leiden verzorgde we de aankleding van een groot aantal wanden door middel van full-color geprint behang, dit geheel naadloos.