SignPlantation | Portfolio Categories Belettering
156
archive,tax-portfolio_category,term-belettering,term-156,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Innova energie – Reclame belettering

Om de bedrijfsnaam zichtbaar te maken aan het langsrijdende verkeer, brachten we deze reclame belettering op de buitenkant van de 5e en 6e etage aan.
De letters zijn maar liefst 1.85m hoog.

Zanzibar – Gevelbord

In samenwerking met J-K-D (Jinne Kunststof Design) maakte we het gevelbord bij Beachclub Zanzibar.
Wij maakte de knalrode print waarna J-K-D er nog eens 3D Letters op plaatsten.

Koninginnegracht 23 – Signing

In opdracht van J-K-D ( Jinne Kunststof Design ) verzorgde we diversen signing aan de Koninginnegracht 23.

Stadsdeelkantoor Scheveningen – Bankjes Keizerstraat

In opdracht van het stadsdeelkantoor Scheveningen plaatsten we het Panorama Mesdag op de rugleuning van de bankjes in de Keizerstraat. Na jaren in wind en weer te hebben gestaan, waren deze hoog nodig aan een opknap beurt toe.

Met zijn Panorama Mesdag aan de Zeestraat legde Hendrik Willem Mesdag (Groningen 1831 – Den Haag 1915) vanaf het Seinpostduin het dorp Scheveningen vast, zoals dat er in 1880 uitzag. Als dé zeeschilder van de Haagse School was hij verknocht aan de zee. Vrijwel dagelijks ging hij vanuit zijn huis aan de Laan van Meerdervoort naar Scheveningen. Hij deed dat vaak met de paardentram, die door de Keizerstraat reed en hier een halte had. Aan het strand bestudeerde hij de zee, bomschuit en vissers tot in de details. Deze bank staat dus op een historische plek, waar Mesdag menige voetstap heeft gezet. Zijn Panorama werd op de rugleuning van deze bank aangebracht in 2019, precies 150 jaar nadat Mesdag zich vestigde in Den Haag. Het Panorama Mesdag is sinds 1881 gevestigd aan de Zeestraat en is het oudste panorama ter wereld op de oorspronkelijke plek.

InfraData – Wanddecoratie

Bij InfraData in Leiden verzorgde we de aankleding van een groot aantal wanden door middel van full-color geprint behang, dit geheel naadloos.

Feest aan zee

Precies 200 jaar geleden richtte Jacobus Pronk het eerste badhuis van Scheveningen op. Twee eeuwen later gaat het strand en stad voor de wind. Van Plein tot Pier biedt Den Haag zijn bezoekers in 2018 extra veel vertier. In samenwerking met Studio Duel leverden we diversen reclame uitingen die Feest aan zee onder de aandacht moeten brengen.

Menninckstraat – Wanddecoratie

Om de buurt op te vrolijken en de bewoners van de Menninckstraat te verlossen van het zicht op een lelijke tuinmuur, hebben we in opdracht van Stadsdeelkantoor Scheveningen hier een prachtige foto (gemaakt door Arnaud Roelofsz) op aangebracht. In de stromende regen was het aan stadsdeeldirecteur Mendy van Veen en bewoonster Corine Batenburg om de wanddecoratie te onthullen. Na de onthulling werd de onthulling verder gevierd met buurtbewoners in wijkcentrum De Mallemok.

Schoolstraat – Straatversiering

“Oog in oog met de Schoolstraat” het thema dat de Schoolstraat in Den Haag wat meer bij winkelend publiek onder de aandacht moet brengen.
Het is namelijk een leuk straatje, waar helaas makkelijk aan voorbij gelopen wordt.
In samenwerking met kunstenaar Freek (HOPPAH) Henkes werd de straat aangekleed, volledig in stijl van het thema,
waarbij zelfs een “illusie” in de vorm van twee ramen door ons werd aangebracht.